Batboner er et band som bygger på en musikalsk tradisjon som ble startet av band som Christian Death og Bauhaus på slutten av 70-tallet. Musikken kan beskrives som avant garde punk, men kalles gjerne deathrock blant «innvidde». Det firehodede flaggermuslemmet er ikke redd for slike sjangerbenevnelsen, men lar seg heller ikke stoppe av dem. Musikken er i førersetet og alt som kan plasseres naturlig oppå den musikalske grunnmuren blir (mis)brukt. Batboner er unikt i norsk sammenheng, men forsøker også å bidra med noe nytt internasjonalt. Hemmeligheten ligger blant annet i bruken av flere melodilinjer og riff som går samtidig og skaper en fengende kompleksitet. 

Bandet, som ble startet av Yod Amygdala (gitar - ex-Mehe og ex-Loveplanet) og Floyd (vokal) i 2009, har gjennomgått mange utskiftninger og består nå videre av In Absentia Dei (bass - A Melodic Shimmering Form, Serp og ex-Dead Lazarus) og Zonetripper (trommer).

Musikk: https://batboner.bandcamp.com/

Sin 5 has never been about chasing a clichéd sound so much as articulating a vision. While first impressions might suggest a feral beast – all screaming vocals and aggrotech noise – get closer and you'll find a far more interesting and multi-faceted creature. 

Beneath the band's barbed metal exoskeleton – all down-tuned guitars, apocalyptic drums and febrile synths – pulses an organic heart of melodic, mellow phrasing; dynamic shifts that slip slickly from icy electronica to overheated metalcore breakdowns and back again.

SIN 5 began as a British studio project around the mid 2000’s, before finding a new home in Norway, and maturing into a fully-fledged band. 

The final pieces fell into place in Oslo in 2015, as the personnel and sound evolved into the finished product – a perfect alchemical blend of the unique passions, influences and skills each member brought to the mix.

Asked to condense the spirit of SIN 5, founder and vocalist Dallas says: 

“We want the audience to be immersed in this heavy, industrial atmosphere, so that they feel like they’ve been cast into some vast dystopian mega-city – a high-tech hell of the near future, where the neon-tainted skyline is disfigured by toxic belches of black smoke, across a landscape of shattered circuitry and fragmented dreams.”

Soundcloud: https://soundcloud.com/sin-5-2

CC: 100,- 
Dørene åpnes kl 20:00
Billetter kan forhåndskjøpes her: http://www.ticketmaster.no/event/533697
ID: 20 år.