Vi ønsker deg velkommen til en ny episode av The Talk show med Taro & Beatur.
Denne torsdagen er vi så heldig og ha med oss artisten Sofia som i tillegg har en singel release.

Sofia er noe så forfriskende som noe nytt på den norske pop- og R&B scenen. Denne kvelden får du sjansen til å høre hennes første singel, "Look Me In The Eye", som slippes 2.juni! I en tid mettet med elektroniske produksjoner er dens velspilte, stramme produksjon et kjærkomment tilskudd. Det første som slår deg er likevel Sofias modne vokal, og assosiasjonene går til ikoner som Annie Lennox , Tanita Tikaram og India.Arie. Soundet går rett inn i den musikalske tiden vi lever i, samtidig som Sofia tilfører noe nytt og unikt. Med en kombinasjon av kjølig distanse og bevegende inderlighet, drar Sofia oss inn i hennes personlige landskap - og vi klarer ikke annet enn å bli revet med. 

Sofia har tidligere virket under artistnavnet Kalía, og blitt hørt i samarbeidet med Yogisoul (Mutual Intentions). Fremover vil hun holde konserter rundt om i Norge, slippe flere singler, og i vinter kommer et fullengdes album. Det er bare å glede seg til denne kvelden med både talk show og release-konsert!

Bandet for kvelden består av:
Eirik Fjelde - Keys
Ole Martin Thorset – Trommer/perk
Thomas Anda - Gitar
Thomas Engebretsen - Bass
Ingvild Hellenes - Kor
Ida Skarsvik Hekneby – Kor
Helga Sofia Aarvik - Vokal

www.facebook.com/sofia.sofia.sofiamusic
www.soundcload.com/sofia_sofiamusic
www.instagram.com/sofia_sofiamusic

CC: 100,- 
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/538403
ID: 20-år