Tirsdag 13.06 kl 20.00 inntar Lisa Nybrott + band Uhørt som en del av sin platelippsturnè.

ID: 20 år // CC: 120,-. Forhåndssalg gjøres via Ticketmaster.

Billettsalget i døren åpner kl. 19.00.

Marius Sol går på kl. 20:00 // Lisa Nybrott går på kl. 20:45

I mars slapp Lisa Nybrott sitt debutalbum Built by the water, fylt med 9 sjelfulle låter sunget og skrevet av Lisa Nybrott selv. Musikken er en form for akustisk, blue eyed soul og har blitt sammenlignet med artister som Adele, Amy Winehouse og Norah Jones. Den røde tråden i musikken er Nybrotts særegne og sjelfulle stemme, personlige tekster og akustiske lydbilde inspirert av 1960-tallets Motown.

På denne konserten har Lisa Nybrott med seg band som spiller låter fra den nye plata, låter fra EPen (oh, oh no) og noen splitter nye sanger!

  • Vokal: Lisa Nybrott
  • Piano: Hans Henrik Grønsleth
  • Gitar: Stefan Stensrud
  • Bass: Kjell Audun Holestøl
  • Trommer: Mats Lillehaug
  • Kor: Marius Solevågseide

Hjemmeside: www.lisanybrott.com

Musikk: https://open.spotify.com/artist/63OaVGKrAE38xfe9PunISd

 

Support: Marius Sol

Marius Sol slapp sin debut-EP five songs i 2010. Musikken balanserer elegant mellom det sjarmerende og søte - og det melankolske og triste. Marius har etter hvert funnet seg til rette i en sjanger han best liker å kalle gammeldags, småbrisen, akustisk pop. Artisten og låtene han skriver får deg på ubegripelig vis til å åpne ørene for detaljene, og øynene for de små bildene.

  • Vokal: Marius Sol
  • Piano: Nicolay Tangen Svennæs