Etter fem år i LA, hvor hun blant annet jobbet med Romeo Johnson og Ben O`Neill (Rihanna, Justin Bieber, Red Hot Chili Peppers), returnerte Nova til Oslo med et brennende ønske om å formidle musikken sin her hjemme i Norge. I høst slapp hun gloheite Don`t Tell Her. Låten hadde premiere på P3, før den ble å finne på flere spillelister på Spotify. Både norsk og utenlandsk presse trykket henne til sitt bryst, og nå kommer hun til Uhørt med den blodferske singelen, Sugar Coated Lies i bagasjen. (slippes 2.juni)

Hun spilte i Bergen for første gang tidligere i vår, og det til veldig gode tilbakemeldinger både fra bransjefolk og publikum ellers. Men Oslo er hjemme, og nå gleder hun seg stort til å stå på scenen sammen med bandet sitt på Uhørt.

CC: 100,- Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/539253
ID: 20-år