Jenny Augusta

Med låter som «Drit og dra» og «All your friends are dead» gjorde Jenny Augusta seg godt bemerket på Norske talenter på TV2 høsten 2015. 

Når «Drit og dra» kom ut gikk den viral og førte til et samarbeid med Universal Music, samt bragte henne på scenen på flere store festivaler. 

Jenny Augusta deltok under årets Melodi grand prix med «I go where you go» , låta fikk terningkast fem av Dagbladets anmelder og ble trukket fram som en favoritt.

På uhørt denne søndagen tar hun med seg noen medmusikkanter å spiller sine gladeste låter. Fare for god stemning. 

Lisa Uhlen

Spiller grungy electropop, og lager musikkvideoer om gamle damer som stjeler biler og gjøglere som danser seg inn i soloppgangen.Hun lar eventyrlysten dominere, gir fingeren til normene og inviterer deg med seg inn i sitt Dynamite Universe.

Debutsingelen Land of Souls, som kom ut 11. mai, vekket stort engasjement i sosiale medier, og blir omtalt som «The song that makes my soul want to move»:
"LISA UHLEN has delivered her proper debut single and it’s gloriously good. A powerful and deeply emotional anthem. It’s called “Land of Souls” and it’s a resonant synthpop gem with a heartrending sound to create a mysterious music atmosphere." -ULTIMATE MUSIC

I 2014 turnerte Lisa Uhlen i Scandinavia som vokalist for Donkeyboy. Hun har videre jobbet med artister som Chris Medina, Alejandro Fuentes, Laila Samuels m.fl., men siden starten av 2016 er det hennes egen musikk som har stått i fokus. Lisa har spilt på flere av Oslos scener, og hun gikk bl.a. til norgesfinalen i Emergenzafestivalen i april 2016.

CC: 80,-
ID: 20-år