Glutton er en postprog-kvartett som kombinerer velskrevne tekster og høyt musikalsk nivå i atmosfæriske, utforskende og rikholdige musikkstykker. 
Medlemmene har ulike musikalske bakgrunner, og med inspirasjon fra et vidt spekter av stiler, fra 70-tallsprog til jazz, klassisk minimalisme og alternativ rock à la Radiohead, The Mars Volta og Ulver, har de utviklet et særpreget og solid uttrykk. Siden debuten Parts of Animals (2013) har de jobbet iherdig med nytt materiale, som vi har fått høre i form av digitale utgivelser i 2016. 

I 2017 signerte Glutton med Bergens-baserte Apollon Records, og vil fremover distribueres i de fleste formater i Norge, Tyskland, Spania og Italia.
Glutton har en stor og bred lytterskare, og har spilt jevnt med oppdrag og konserter hele veien. All musikken skrives i fellesskap. 

Bandet består av:
Jonas Eide Hollund, trommer og vokal
Åsmund R. Sæbøe, tangenter
Eirik Ørevik Aadland, gitar og vokal
Ola Mile Bruland, bass

___________________________________________________

Suburban Savages ligger i krysningspunktet mellom progressiv rock, postpunk, new wave, postrock og krautrock! 
Forvirret? 
Om det kan hjelpe på, ble forrige skive ble beskrevet som "A sort of mismash between Brian Enos experimental pop music, Gentle Giant's counterpoint excercises, Happy The Man and Kit Watkins' joyful progressive rock, Lars Hollmer's sentimental melodies, Steve Reich's minimalism and post rock with a twist." . Anført av trommeslager Trond Gjellum (kjent fra Panzerpappa), har kvintetten akkurat sluppet sitt nyeste album «Kor Wa!» på Apollon Records prog, og har nylig hatt en bejublet spillejobb på progfestivalen Close To The Rain i Bergen.

Suburban Savages er:
Trond Gjellum: trommer, vokal
Anders K. Krabberød: bassgitar og basspedaler
Nina Kaldhol: Moog-gitar
Thomas Meidell: gitar og vokal
Mari Lesteberg: keyboards

CC: 100,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/542277
ID: 20-år
Velkommen.