Henry Chinaski & The Weak er fire karer fra Oslo som spiller rock med en fot plantet i americana og den andre like stødig i garasjerocken. Bandet har en leken og utforskende holdning til musikk. Ved å utfordre ideen om at et band må låse seg fast til et musikalsk utrykk for å låte konsist fokuserer Henry Chinaski & The Weak heller på hvilke musikalsk utrykk hver enkelt låt trenger for å låte best mulig. Samtidig å prøver de å løse gåten om hvordan man formidler stemningen av å lese No Country For Old Men mens Iggy Pop messer over anlegget. Resultatet er et musikalsk utrykk som tør å inneholde store spenn, men som beholder en grunnstemning uansett hvilke retning musikken snur seg.

Fredag 2. juni slippes Henry Chinaski & The Weaks debut-EP A Spirit Of Bold Curiosity For The Adventure Ahead på Oslo baserte Pisco Records, det nye sublabelet til Big Day Records. Coveret til EP-en er designet av bandet selv. Motivet er fremstilt med linoleumstrykk på papp og gir en røff estetikk som speiler Henry Chinaski & The Weaks upolerte sound. Ep-en har et begrenset og eksklusivt opplag i fysisk format som kan kjøpes på konserter. Det fysiske formatet er hjemmebrente CDer som kommer i pappcover brettet av bandet med originalt og unikt linoleumstrykk. Kjøperen for valget mellom grønt og rødt og alle EP-ene er nummerert!

------------------------------------------------------------------------------------------

Man Handle are Oslo's newest English speaking merchants of romantic pain. With the lyrical desperation of a young Meat Loaf and the pop dexterity of a Norwegian Blur, Man Handle offer nothing you've ever wanted but everything you've ever needed. You'll dance. You'll cry. You'll do it all again.

Lenke til Man Handle's spotify-side:
https://open.spotify.com/artist/3xgKGmQhgwb96eZ2iop5gl

CC: 100,- Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/539505
ID: 20-år