"Aiming to provoke an awakening, their subtle touch of familiarity could just be enough to bring the cocoon to its bursting point."

Underwing er et nytt og spennende hard rock band som holder til langs Sørlandets kyst, nærmere bestemt Arendal/Grimstad. Gruppen ble dannet av fire individer forent av en visjon om å lage et unikt musikalsk uttrykk.

Inspirert av de siste fem tiårs musikalske eskapader, så kan Underwing sitt lydbilde bli beskrevet som en blanding av de «groovy» rytmene man finner i 70-tallets rock, den melankolske atmosfæren som kjennetegner 90-tallets grunge og den soniske kompleksiteten man finner i moderne progressiv metall.
Lyrikken er også viktig i Underwing, og et sentralt tema er hvordan man kan vokse som menneske gjennom å overkomme utfordringer man møter i livet. Angst, depresjon og psykisk helse i dagens materialistiske samfunn er her noen sentrale stikkord.

Kvartetten begynte innspillingen av sin fem spors debut EP, ‘Kaela Upsweep’, sommeren 2016. Produksjon, miksing og design håndteres av bandet selv for å forsikre at sluttproduktet reflekterer bandets overordnede visjon. EP’en vil bli utgitt digitalt og fysisk første kvartal 2017.

------------------------------------------------------------------------------------------

"If you have a soft spot for the old school hard rock of the 70's and 80's, then Lazy Petite just might rock your socks off. 
Appearing at last years RønsenRock for the first time, the band has gone from playing in front of a few friends in Norway to exhibiting their hard hitting rock on a full blown russian tour during April 2017 with more concert dates coming up. 
 

CC: 100,- forhåndskjøp billetter via Ticketmaster: http://www.ticketmaster.no/event/535971
ID: 20 år