DJ ATEE

Abiel Tee eller Dj Atee som er navnet på hans musikalske alter ego er en person du ofte hører stemmen til og ser på tv-skjermen din. Han er nemlig på radioen din hver eneste dag på NRKmP3, og som programleder for humorprogrammet “Broshow” på nrkP3. Og ved siden av alt dette er han DJ.

Atee begynner å bli en ringrev blant djs i Oslo. Opp igjennom har man hatt noen store kvelder på klubber som; Stratos, Blå, Taket på Steen&Strøm, Baroque og Vulkan Arena.
Han har også varmet opp for artister og djs som; Nightcrashers (UK) Just Dizle (FR) Prince Charles (UK) The Game (US), Spilt på store begivenheter som P3Gull(OSL) Vg-lista afterparty og spilt på private etterfester til artister som: Nicki Minaj, Ty Dolla Sign, Rihanna, Big Sean og Justin Bieber!

Lørdag smeller det igjen på Uhørt. Så kom tidlig for å unngå kø!