Musikken til Tander beveger seg innanfor eit eksperimentelt pop-landskap, der det også blir presentert elementer som improvisasjon og støy innimellom vakre, sarte melodier. Direkte og melankolske tekster står i fokus på lik linje som det musikalske. Bandets medlemmers erfaringer innen rock, klassisk, jazz og improvisasjonsmusikk er nok med å fargelegge det samla uttrykket.

Birte Slettevoll - Vokal
Ask Vatn Strøm - Gitar
Kai Von Der Lippe - Synth
Eskild Myrvoll - Bass
Martin Mellem - Trommer

------------------------------------------------------------------------------------------

Vokalist Sean Bell skriver låtene som kombinerer et post-rock uttrykk med blåseinstrumenter og eksperimentelle former. Med sin særegne stemme bindes musikkens ulike fasetter sammen til en art-pop helhet. Bandets spesielle besetning kommer til uttrykk gjennom låtenes ulike arrangementer og bandets lekenhet. Møtet mellom tekst og melodi er i fokus, akkompagnert av en gripende tilstedeværelse. Bandet har spilt flere konserter i og utenfor Oslo, bl. a. Sortland jazzfestival, Vossajazz, John Dee, Bergen Kjøtt og Munch-atelieret.

Sean Bell's Heptic Six har i år sluppet både en dobbeltsingel (There Hung Her Reflection in the Sky/At the Doorway) og EP (Diving into Darkness).
https://open.spotify.com/artist/0s3pW4SLxSQCFRtM3BfY3Q

CC: 60 kr
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/545835
ID: 20-år