To Our International Guests: A short summary in English will follow below. 

Dette vil du ikke gå glipp av! Endelig er boken Spis deg fri klar for Norge, og du er invitert til å være med på lanseringen.

Forfatter og doktor i psykologi, Dr. Susan Peirce Thompson, har tatt turen fra New York for å være med. Som forsker er hun glødende opptatt av å formidle kunnskap. Det skal hun også gjøre denne kvelden. 

Temaet for hennes foredrag er «The Science of Sustainable Weight Loss: Past, Present, and Future». Hvis du er interessert i den nyeste forskningen på dette feltet, eller bare nysgjerrig på å få vite mer om Bright Line Eating, må du komme på denne boklanseringen. Det blir mulig å kjøpe og få signert bøker i løpet av kvelden. 

Det kan nevnes at det kommer tilreisende fra Israel, Sveits, England og USA for å delta på dette eventet. Det sier noe om hvor stor appell denne lille damen har, over hele verden.

Info om boken:
Spis deg fri er den norske oversettelsen av den amerikanske boken Bright Line Eating. I motsetning til alle andre metoder for vektreduksjon baserer Bright Line Eating seg på moderne hjerneforskning. Metoden har vist seg å være svært effektivt for mennesker som ønsker å gå ned i vekt, og kurere ulike former for matavhengighet, såkalte cravings. 

I boken lærer man å automatisere sunne valg ved hjelp av kognitive teknikker, slik at vektnedgang ikke lenger avhenger av viljestyrke, men sikres gjennom etableringen av gode vaner. 

«Bright Lines» betyr i praksis fire enkle prinsipper:
1. Ikke sukker
2. Ikke mel
3. Tre måltider om dagen
4. Spesifikk mengde mat til hvert måltid

I den norske utgaven inngår også ti historier fra skandinaviske kvinner, som alle har stor suksess med Bright Line Eating. Flere av dem blir med på lanseringen, og noen av disse vil dele sine historier denne kvelden. 

Bli med!
Bright Line Eating gikk rett inn på New York Times Best Seller List etter lanseringen i mars i år. Alt ligger til nå rette for en global suksess! Så langt er bokrettighetene solgt til Kina, Russland, Polen og den spansktalende verden. I rekken av oversettelser er altså Norge første land ut. Det må feires - og jeg håper du vil være med!

GRATIS - men begrenset plass!
Boklanseringen er gratis og åpen for alle. Ettersom det er et begrenset antall plasser vil det være mulig å sikre seg en plass ved å forhåndskjøpe en bok til veiledende pris (349,-). Kjøp boken her: http://www.spisdegfri.no/register/boklansering

Dersom du velger å kjøpe en bok på forhånd får du tilgang til lokalet kl. 18. Boken blir utdelt ved ankomst. Øvrige deltakere får adgang fra kl. 18.30. 

Vi sees! 
Beste hilsen Irina

* * *

ENGLISH:
Welcome to the Offical Book Launch for the Norwegian Bright Line Eating Book! I am thrilled that so many foreign guest will attend this event. 

A few of the Norwegian women, who have written their stories in the Norwegian version, will also share their Bright Line Eating journey at the event.

As you may know, Susan will also attend the launch in Oslo! Not only that - she will also prenset her lecture «The Science of Sustainable Weight Loss: Past, Present, and Future». This will be a modified version of the lecture she presented during her US Book Launch, in March 2017.

There floor will be open for questions after she had delivered her talk. This is a Q&A-session you do not want to miss! 

Important Notice: The Norwegian Book Launch is FREE and open for all. However, since the number of seats are limited, you can secure your spot by purchasing a copy of the Norwegian Book. Please follow the Ticket Link below, in order to make your purchase.

The book will be given to you at the Launch. Be aware that everyrone who buys their copy of the book through this link, will be given access to the premises at 6 PM. Other attendees will kindly be asked to wait until 6:30 PM, when the doors are opened to the general public.

Susan will sign books this night, and it will also be possible to buy books at the book launch.

I am looking forward to seeing you on August 24!
Best regards,
Irina