Eirik Næss

En Oslo-basert artist fra Larvik med lang fartstid som musiker og låtskriver. Etter 7 år som musiker og singer/songwriter i London pakket han kofferten og flyttet til Oslo hvor han etterhvert etablerte seg som artist, blant annet gjennom Idol i 2016. I 2017 er det planlagt å slippe nytt materiale i tillegg til å returnere til scener rundt om i landet som soloartist igjen etter en lang periode med fokus på andre prosjekter. Fra Eirik Næss kan man forvente seg et uttrykk som baserer seg i moderne pop, country og soul. Ed Sheeran, James Bay og First Aid Kit er blant inspirasjonskildene.

Enok Amrani
En Singer/songwriter fra Porsgrunn. Hans musikk beveger seg i et melankolsk landskap med elementer fra country, soul og rock. Så langt har han gitt ut sin fjerde singel og står klar med sin femte utgivelse ‹‹Reasons», som er å finne på veven i løpet av juli. Det gledes stort!

"This Norwegian singer-songwriter brings an incredible precision to his songwriting"
- EarToTheGround Music - 2017

CC: 50,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/547465
ID: 20-år