MEER er en gjeng unge musikere som lager storslått, progressiv popmusikk. Musikken bryter sjangerkonvensjoner, og ut av dette står det igjen et helt særegent utrykk. Låtene spenner fra det maksimalistiske til det minimalistiske, fra det progga til helt streite, alltid med fokus på gode melodier og fengende beats.

Nå i oktober går de i studio for å spille inn sitt andre fullengders album i Ocean Sound på Giske. Denne kvelden vil det bli spilt nye låter og materiale fra det kommende andrealbumet, og bandet er gira på vise dere hva som har blitt til i låtskriververkstedet det siste halvåret. 

Sagt om MEER:
«..en overraskende lykkepille av et musikalsk visittkort basert på orkestral pop, en dose klassisk musikk og ikke så reint lite progrock (…) Både bandet MEER og skiva med samme navn er gode bevis på popmusikk av meget solid kvalitet»
– Tor Hammerø, journalist

«Det er fantastisk flott (…) Mesterverk!»
– Eirik Høsøien Havelin, programleder P3 Urørt

MEER er:
Johanne Kippersund Nesdal
Knut Kippersund Nesdal
Eivind Strømstad
Ole Gjøstøl
Ingvild Nordstoga Eide
Åsa Ree
Morten Strypet
Mats Lillehaug
Dørene åpnes 20:00
Konsertstart 21:00


Fervent Mind er et Oslo-basert band som startet opp høsten 2014. Med føttene godt plantet i progressiv rock utforsker bandet også elementer fra alternativ pop, støy, sampling og improvisasjon. Musikken beveger seg mellom rene klanger, tunge riff, krystallklare melodier og skitne teksturlandskap. Sterke og som regel melankolske tekster står i fokus på lik linje med musikken.

Musikk og tekst er skrevet av bandleder og vokalist Live Sollid Schulerud, som har tatt inspirasjon fra blant annet Porcupine Tree, Susanne Sundfør, Massive Attack og Radiohead. Bandets medlemmer har erfaring fra både pop, rock, blues, jazz og improvisasjonsmusikk, noe som gir soundet et upolert preg.

Velkommen! 

CC: 100,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/546105
ID: 20-år