Høsten er her, og Låtsnakk er tilbake! 

I samarbeid med UHØRT inviteres du herved til dypdykk i et låtunivers du kanskje ikke visste fantes. Der musikk ofte blir bakgrunnsstøy og radioen ikke lenger bare spiller ting som er nytt for oss er det et trykkende behov for å samles over passende drikkevann og lytte til musikk vi ikke allerede har hørt. Låtsnakk er en gjentakende revy hvor glimrende (men kanskje litt ukjente og/eller bortgjemte) band og artister presenteres på rekke og rad med en høvelig mengde trivia. Konseptets faste vert er Bjarte Øvregård, en oslobasert kulturprodusent hvis kjærlighet til sin egen stemme kun overgås av hans kjærlighet til god musikk av alle sjangre - gjerne over en øl.

Låtsnakk har ikke et fast tema, men sikter hardt etter en sjangermessig bredde, avhengig av vertens preferanser. Litt for alle, mye for noen, forfriskninger på stedet og valgfri hjemmelekse basert på individuell oppfølging.

Ta gjerne med penn og papir for et alternativt foredrag!

(Etter hvert arrangement vil en fullstendig liste over dagens pensum postes i eventen.)

CC: Gratis
ID: 20-år