Etter at Marte Røyeng slapp sin debut ‘No One’ EP i januar har hun og bandet høstet ros fra både anmeldere og konsertpublikummere. Modent, særpreget og sårbart, er beskrivelser som går igjen. Hun har fått med seg Thom Hell som produsent på sin første EP, med gjestebidrag fra betydelige musikere som Olaf Olsen og Ole-Henrik Moe. Resultatet er tre låter som oser av en intuitiv tilnærming til det direkte og klassiske popsoundet, farget av en tvetydighet som er typisk for Røyengs låtskriving – hun etterlater seg en følelse av å være inviterende og hemmelighetsfull på samme tid.

Marte Røyengs debut-EP mer enn antyder en låtskriver med ambisjoner om å si mye, i mange lag. Men hun nærmer seg popmusikkens kjernetemaer fra mindre åpenbare vinkler, og det er i unngåelsene og de avslørende mellomrommene at noe virkelig emosjonelt vokser fram. En klar og usminket stemme. Varsom og sterk popmusikk som banker på med lett hånd, men treffer med full tyngde.

26-åringen fra Horten har etter seks år med livespilling på ulike konsertscener, kafeer og mindre festivaler fra Oslo til Lofoten, skaffet seg fotfeste som en distinkt stemme og låtskriver. Hun skriver sine egne strykearrangementer, spiller mandolin, piano, gitar og banjo, og har også komponert musikk for musikal, teater og kortfilm.

Musikk:
BandCamp: bit.ly/NoOneBANDCAMP
Spotify: bit.ly/NoOneSPOTIFY
iTunes: bit.ly/NoOneITUNES
Tidal: bit.ly/NoOneTIDAL

CC: 100,-
Forhåndsalg: http://www.ticketmaster.no/event/546259
ID: 20-år