På tide å reflektere litt over året som har gått!

Vi har hatt ett fantastisk år, det har skjedd mye spennende, fint, flott og fantastisk på Uhørt dette året.

Vi ønsker å takke alle artistene som har spilt hos oss. Takk til alle våre faste artister som spiller hver måned, Von Werden SessionsIan & the JazzHeadsDave EdgeGildas Le Pape. Takk til alle som bidrar til at Slam Poesi kveldene blir så fine, SLAM!Kollektivet, til dere som får oss til å le på Stand-Up Rett & Slett Uhørt Stand Up - og Blæsta kveldene., takk for vitenskap, astromomy gjengen! Takk til alle DJ`s som spiller og gjør helgene til en fest! Sebastian Fmc Emes.
Takk til Publikum <3
Takk til alle samarbeidspartnere <3

Vi ønsker også å takke Musikkutstyrsordningen for all støtte, vi gleder oss max til å få nytt mixebord i 2018! <3

God Jul & Godt Nytt år fra Ida, Laurent, Aasmund, Silje & resten av gjengen på Uhørt.