FIRING er et popelektronikaband initiert av Emily Firing, etter en idè om å re-brande prosjektet Emily Firing Band. Bandet består i dag av Emily Firing og Erika Firing på vokal, Espen Skretteberg på gitar, og Magnus Gjeruldsen på bass. Live har de også med seg Are Nerland på trommer og pads, og Are Lund på synth. Tekst og melodi av Emily Firing. 

Emily Firing Band var aktive fra 2011 til 2016. I løpet av denne perioden spilte bandet en rekke konserter i Norge, blant annet i Oslo, Trondheim, Lillehammer, Tønsberg og Sandefjord, ga ut en EP og et par singler, og vant to priser («Feedback-prisen» i 2012 og «Battle of the Bands» under UKA på Blindern, 2013). Flere av låtene ble dessuten spilt på ulike radiostasjoner, som Radio Seagull (Nederland), Radio Nova (Spania), Celtica Radio (Wales), Radio Rox og NRK P3. 

Temaet bak flere av FIRINGs låter er personer og selvopplevde hendelser fra en annerledes, innholdsrik og ikke alltid enkel barndom. Debutsingelen «Your Ghost» er en vinterlåt som handler om å se personer som ikke er der, for eksempel fordi de ikke lever lenger.

«Your Ghost» er mikset av Henning Svoren, Ocean Sound Recordings, og mastret av Espen Høydalsvik. Låta slippes på eget label 19. januar 2018, noe som feires med konsert på Uhørt i Oslo 23. januar. I løpet av vinteren blir også musikkvideoen til «Your Ghost» lansert. 

Gratis inngang.
ID: 20-år

Hvis du liker Upolert konsertserien vår, følg oss på facebook:https://www.facebook.com/uhortistroget/ eller www.uhortistroget.no og hold deg oppdatert på programmet.
Neste Upolert er 30.januar med Monalia og Nikki Oniyome : 
https://www.facebook.com/events/1603178113102526/