Monalia er et Oslo-basert band, med dype røtter fra Telemarksfjellene. Monalia handler om lengsel; om det å drømme seg bort fra hverdagslivets mange bekymringer, forventninger og skuffelser, til en indre verden, der storheten, freden og råskapen fra naturen males sakte frem i låtene.

Mye av den musikalske inspirasjonen er hentet fra to ulike strømninger innen musikken: 60-tallets populærmusikk, med sine melodiøse, fengende og utadvendte harmonier, og den britiske undergrunnsscenen på 80- og 90-tallet, med sitt svevende, psykedeliske og innadvendte lydbilde.

Debut EP'n, som kom ut våren 2016 med det meget passende navnet, "Waited All Too Long, har blitt jevnlig spilt på NRK P3 og P13, lista på Radio Telemark, og fått flere gode anmeldelser i diverse musikkblogger. 

Planene for 2018 er innspilling av nytt album og turné i innland og utland, etterkant av plateslippet.

Spotify: https://open.spotify.com/album/6bZ9Lv7H5ow1fyqfVV8zlH
Facebook: www.facebook.com/monaliaband
iTunes: https://itun.es/no/mKU96
Hjemmeside: www.monalia.no

Nikki Oniyome 鬼嫁日記 er et indie pop prosjekt, startet høsten 2016. Januar 2018 gir de ut singelen "Lady Be Trueful". Tirsdag 30.januar spiller vokalisten i bandet et akustisk sett på Uhørt. 

Nikki Oniyome 鬼嫁日記 har innflytelser fra art pop, post punk and electronic downtempo. Musikken har blitt sammenlignet med artister og band som Mazzy Star, Jonnhy Cash, Kate Bush, Ane Brun, Lana del Rey, and PJ Harvey, Portishead, Warpaint, Björk, and Cocteau Twins. Vokalen og teksten er tubadurinspirert og utforsker tema som kjærlighet, religion og undertrykkelse med mørk humor og forvridd teatralskhet. 

Navnet Nikki Oniyome er et lite nikk til det subtilt mysogynistiske japanske begrepet ‘oniyome’ (鬼嫁), ’djevelbrud’, som i virkeligheten er et begrep som brukes om kvinner som begynner å jobbe etter at de har fått barn. Navnet Nikki Oniyome er hentet fra den japanske komedien og tv-serien Oniyome Nikki (鬼嫁日記). 

Nikki Oniyome har spilt flere konserter, blant dem Melodica Festival i Oslo august 2017. De jobber tett med Melissa Follestad (monkeyhillcreations.com) med musikkvideoer og visuals under konsertene.

Nettside: www.nikkioniyome.no
Facebook: https://www.facebook.com/nikkioniyome/
YouTube: https://youtu.be/8Go5kX6ziq8
Instagram: https://www.instagram.com/nikkioniyome

CC: 100,-
Forhåndsalg: https://www.ticketmaster.no/event/561357
ID: 20-år