Oktoberutgaven av Von Werden Sessions byr på nye stjerner i høstmørket ✨

Saima 

R&B/Soul/Pop sanger og låtskriver fra Trondheim.
Hun lar seg inspirere av artister som Solange, H.E.R og SZA som artist, men også som låtskriver. 
Hun er en etablert låtskriver med utgivelser for Girls Generation og Red Velvet - to enorme navn i K-pop universet. 
Saima har levert låter til begge disse med “Paradise” (#1 på Billboard world album charts) og “Cookie Jar” (#3 Japan, Oricon charts). 

I november er hun igjen aktuell med ny singel, der hun boltrer seg i et throwback R&B landskap
med musikalske elementer som gir låta plass i 2018.

komakid

I en verden preget av et stadig større fokus på enkeltindividet og enkeltprestasjoner, minner komakid lyttere på det som gjør oss like og menneskelige, fremfor det som skiller oss. Inspirert av noen av verdens fremste tenkere, filosofer, forfattere og lyrikere, bidrar komakid med tekstene og musikken sin til en bevisstgjøring rundt egen eksistens, samfunnet og verdenen vi lever i.

komakid jobber for tiden med sin første albumutgivelse «AWOKEN". Med albumet ønsker komakid å plassere seg som et nytt og friskt band på den norske musikkscenen, med sin blanding av alternativ rock, pedal steel, synther og elektronikk, og med en tekstlig fremtoning som er inspirert av visesjangerens fokus på aktualiteter og mellommenneskelige relasjoner. komakid ønsker gjennom tekstene sine å tilby sitt syn på verdenen vi lever i, med tekster som både adresserer politiske- og samfunnsmessige utfordringer og som er selvransakende i sitt vesen.

På von Werden sessions vil komakid gjøre et eksklusivt soloset med flere nye komakid-låter som vil være å finne på komakid sitt kommende debutalbum»

Gleder oss sjukt mye til denne spesielle kvelden! 

Id: 20-år