Hauglum er låtskriverprosjektet til jazzvokalist og drammenser Petter Hauglum Bermingrud. Med seg har han gitarist Kristian Gullåsen og trommeslager Asle Fjeldstad. 

Hauglum ga ut sin første utgivelse, Builders – EP, i 2015 og jobber for tiden med sitt debutalbum. Hauglums spiller lyrisk kunstpop, en blanding av akustusk singersongwriter, ispedd litt elektronisk friimpro og indie. 

Gjennom musikernes forankring i både eksperimentell improvisasjon og jazz får låtene et eget sound. Det er elektroakustiske viser med fokus på tekst og lyrikk. Hauglums musikalske verden utforsker både det mørke og melankolske, i tillegg til det håpefulle og drømmende. Fokuset er på gode melodier, personlige tekster og fengende lydbilder. Hauglum vil lage og framføre musikk av genuin ærlighet. Det er musikk som vil noe med lytteren, både gjennom å inneholde referanser til jazz, rock og elektronika. 

______________________________________________________

graa sky dukket opp høsten 2016 med de to EPene «graa sky» og «blaa by» som ble utgitt med en måneds mellomrom. Siden den gang har artisten utviklet seg mot ett mer særegent sound, og sluppet musikk hyppig. Rap-universet til graa sky kan beskrives som tilbakelent, drømmende og stemningsfullt.

Cc: 100,-
Id: 20-år