Christine Balk (26) er en rykende fersk, men allerede dreven artist! Sammen med bandet sitt leverer hun energisk og sprudlende POP med en touch av RnB, deilige beats, frekke synther og masse girl-power! En følsom og intens vokal utført av en særegen stemme med overflod av personlighet. Et friskt pust i en ellers kommersiell sjanger, en artist du lett vil kjenne igjen!

Christine slapp for kort tid siden, sin 3. singel "No Good For Me", en låt som hadde premiere på p3 og som blant annet gikk rett inn på Spotify sine spillelister "New Music Friday", "Don´t Miss a Thing" og "Indielista" mm. 

21. Oktober står hun på scenen på Uhørt, og hun har med seg fullt band og både nye og gamle låter!

Trommer: Daniel Gundersen
Bass: Markus Gundersen
Gitar: Anders Hekneby
Keys: Edvard Helvig
Kor: Oda Lilleøkdal og Ragny Kvangarsnes

Hør musikken til Christine Balk på Spotify: http://bit.ly/ChristineBalkSpotify 

Pegah er en artist og låtskriver som gir musikk med innslag av Rnb/soul. Hennes kreative røtter innenfor kunst er et av hennes sentrale inspirasjonskilde innenfor musikk. Hun lar seg inspirere av artister som Amy winehouse, Jhene aiko og H.E.R.

Cc: 130 kr
Kjøp billett her: https://tikkio.com/tickets/7215-christine-balk
Id: 20-år