Theo Myling 

Eksprimenterer med kontrasten mellom ulike stemninger og følelser i musikken sin. Han har et par singler ute på Spotify, en der han har med den unike stinemako. Han slapp sin første selvproduserte EP den 22. September 2018, også på Spotify. 
Theo spilte klassisk fiolin som barn, gikk så over til rock og metalbasert trommespilling da han var rundt 12 år, før han senere fant sin kjærlighet for sang. Resultatet kan høres i musikken hans, som en miks mellom mange forskjellige sjangere. Man kan høre elementer fra indie-pop, prog rock, soul, classical music, metal og hip hop.

Janos
Vakre popmelodier, soulhjerte med punkens energi og RnB-rytner. 

Sleng på litt trapinfluenser og en stemme utenom det vanlige - der har vi Janos, bosatt i Oslo, via Londons gater og puber. 


Janos med band: Kris Sakseide på bass, Håvard Haugland på leadgitar og Emil Andresèn på trommer skaper euforiske eksplosjoner på scena! 

Finstemte ballader med store vokalharmonier veves sammen med op-beat og groovy bangers, alltid med en historie i grunn fra omstreifende millenials opp- og nedturer. 

Etter flere singler med fin respons og spilletid på både BBC Introducing, NRK P3 og Amazing radio er ny musikk på vei i 2018. Materialet er spilt inn med blant andre Jonas Kroon (Cezinando, Anna of the North, Billie Van m.fl.) på Saga studio i Oslo og en lang liste større konserter er booket i 2019. 

Få med deg den fremadstormende viben fra en stemme å regne med!