FRI inviterer til årets femte og siste skeiv debatt. Denne gangen spør vi om vi kan endre verden med gode svar på dumme spørsmål.

Hvem er mannen og hvem er dama i forholdet? Er du operert? Vil du ligge like mye med alle? Hvordan har dere sex? hvilket kjønn er du, sånn egentlig?

Noen ganger griper vi sjansen til å drive folkeopplysning, andre ganger ler vi det bort, selv om vi synes det er ubehagelig. Og så er det de gangene det er skikkelig kjipt. 

Men hva er det egentlig greit å spørre om? Og hvordan svarer du når du står der og noen vil vite hvordan du puler? 

Som vanlig kommer et høykompetent panel for å diskutere og dissekere noen av spørsmålene de selv har fått, og for å ta for seg hva som kan være gode svar på dumme spørsmål, og ikke minst når og hvordan man kan sette grenser for seg selv. 

Med oss har vi:
Hans-Petter Rode som er småbarnsfar, drag-dj og klinisk sosionom som heier på og snakker med ungdom om stort og smått, fint og rart dagen lang. 
Selena Sefany som blant annet står bak klubbkonseptene «Black to the future» og «Free the nipple», og er en del av den nye bølgen av unge queers, som lager fest, ikke vil puttes i bås og ikke lar seg pille på nesa.
- FRIs egen rådgiver på kjønnsmangfold, Luca Dalen Espseth, som hele sitt voksne liv, både privat, på tv, på radio og på jobb svart på folks spørsmål om kjønn og kjønnsidentitet. Han har tidligere arrangert «verbalt selvforsvarskurs» for transpersoner. 
- Anne Holter, som er en av pådriverne bak Late Bloomer Ladies og har vært mangeårig telefonvakt for gruppa som organiserer lesbiske og bifile damer som har kommet sent ut i livet. Akkurat nå er hun travelt opptatt med å skrive bok med historier om damer som etter lengre forhold med menn begynner å snu seg etter fine damer på gata. 

Lokalet har rullestolrampe og tilgjengelige toaletter! 

Vi streamer som vanlig til by og bygd!