Jesper Hasnaoui er en artist og låtskriver fra Oslo. 
Han lager musikk inspirert av en spesiell kontrast mellom emosjonell lykke og emosjonell melankoli. Tesktene han skriver reflekterer mye av tankene han har om livet, menneskene han kjenner og roen han alltid leter etter.

Sounden han har på musikken er sterkt påvirket av hans gitarspill. Med mye åpne akkorder, følsomt fingerspill og stødig tempo gir det låtene en melodisk og folkelig sound. Med seg har han med Marius Trøan Hansen på trommer, Trond Kallevåg på el gitar og Ola Vårtun på trøorgel. 

Sterke influenser inkluderer artister som Bon Iver, The tallest man on earth, Thomas Dybdahl og S. Carey.

Martinius Solum er en gitarist og låtskriver fra Kragerø. De siste årene har han bodd i Oslo og spillt diverse konserter rundt om i byen samt gitt ut to EP’er. I slutten av november skal han tilbake i studio for å spille inn to nye singler. Musikalsk er Martinius inspirert av artister og band som John Mayer, Bernhoft, Bigbang og Ed Sheeran for å nevne noen. Låtene strekker seg over sjangere som blant annet rock, pop, soul, folk og singer/songwriter. 

Cc: 100,-
Id: 20-år
Velkommen ♥