Natten er mer ensom enn det dagen er. Høsten er mer ensom enn våren. Selma spiller «Vil Du Bli Med Hjem og Leke» og «Ung & Gay» og andre hits på Uhørt. Kom for å ha det fint, eller om du er trist kan vi sikkert hjelpe deg å «være litt» i det og. 
Sjøormpop er framtida og framtida er 7. november.

"Selma" er navnet på sjøormen som bor dypt i Seljordsvannet, og fra 2016 også et popband. Bandet uttrykker dobbeltheten mellom søtt og trashy markedsføringstriks og mytisk monster sjøormsymbolet har i seg. De spiller akustisk pop med norsk tekst, med et ærlig, vittig og melankolsk uttrykk og en særegen skranglete eleganse.

Musikalske referansepunkter er særlig 90-talls indiepop som Belle and Sebastian og the Magnetic Fields, samt visetradisjoner i inn og utland. Selma trives nok aller best på konsert hjemme i sin egen stue, men har på et drøyt år i Oslo også spilt på f.eks mikrofestivalen, sub-scene, cafe sør, på abortfest i spikersuppa og på sumprock. De har gitt ut to album, en EP og en singel, og har album nummer tre på vei i vinter.

Musikk: spotify:artist:4dVXhiWiZUQ3xB5GZ80Tx3
Facebook: Selma - bandet

Cc: 50,-
Id: 20-år