Simen Loe Music ga ut sitt første soloalbum den 14. september 2018 på Mother Likes It Records. 
Loe hadde i forkant gitt ut fire singler som fikk mye oppmerksomhet. To av singlene gikk rett til topps på iTunes sine Americana og Country-lister. 

Låtene har blitt jevnlig spilt på NRK P1 og Ordentlig Radio. For plata har Loe fått gode anmeldelser i inn- og utland. 
Blant annet fikk han terningkast 5 fra Drammens Tidende som uttalte at: "Musikken er en god del inspirert av Nick Cave, og Loes vokalstil minner meg om Mark Lanegan. ... alt i alt er "Pioneer" et velprodusert og velspilt debutalbum som bør hevde seg i Norge."

Den viktigste oppmerksomheten Loe får er imidlertid fra lytterne selv. Venner, familie, bekjente og helt ukjente mennesker har tatt kontakt direkte med Loe for å fortelle han hvordan musikken rører dem. 

Loe er opptatt av å formidle tekster i kombinasjon med å skape et unikt musikals landskap, for på den måten skape et uttrykk som oppleves ærlig og ekte for lytteren uavhengig av hvem denne lytteren er. 

Musikalsk er kanskje den beste beskrivelsen på musikken atmosfærisk americana. Loe streber etter å blande sjangre som americana, country, singer/songwriting og rock. På selve albumet har Loe selv lagt vokal, mens han har fått hjelp av erfarne musikere til å legge resten av arrangementet. 

Simen Loe stiller med fullt band på Uhørt: 
Ola Foss Eriksen: gitar
Bjørn Thomassen: bass
Mats Mæland Jensen: trommer
Ove Westerhus: piano 

Sjekk ut musikk: Spotify: https://open.spotify.com/artist/3XvxJQdGjeLDnQ5zvTyAIw?si=_YoRc2YFTO65MooxwJBnNw

Hjemmeside: http://simenloe.com/

Cc: 100,-
ID: 20-år
Velkommen ♥