BYEGONE - Official er et alternativpopband fra Oslo. 
Musikken henter elementer fra indierock, så vel som nyprog og postrock. Bandet startet opp allerede i 2011, da med navnet JaiUneÂme. Etter nytt navn i 2014 og ulike utskiftinger av medlemmer, er Byegone nå et sterkt og energisk femmannsorkester, klare for å dele sitt nye materiale med publikum. Medlemmene er for øvrig tilknyttet andre band, blant andre Psyence Fiction, Shevils, Støv og KitFai.

I 2014 ga Byegone ut sin debut-EP Extend, Grow Tall, med tilhørende musikkvideo og spilletid på NRK P3.

26. januar er Byegone klar for å gi ut sin andre, og selvtitulerte EP. Singelen Creatures, som Byegone ble Ukas Urørt med sommeren 2016, er blant annet å finne på utgivelsen. Alle fem låtene er spilt inn med produsent Kai Worley bak spakene. Byegone EP vil bli bandets aller siste utgivelse, og etter seks gode år som band, er det uten sure miner, bare nostalgia - at Byegone takker for seg, og byr opp til en siste dans torsdag 1.februar.

Turn on, tune in, drop out.

-----------------------------------------------------------------

Monograf er et post-rockband fra Oslo. Inspirasjon fra band som Grails, Godspeed You Black Emperor og felespilleren Nils Økland kan høres, samtidig som en egen stilsikkerhet og særpreg skinner klart og tydelig frem. Her blir post-rock, progressive rock, pop og den dystrere delen av norsk folkemusikk flettet sammen i en unik kombinasjon. Omtrent som hvis bandet Gåte hadde en introvert og minutiøs lillebror.
De har nettopp spilt inn sitt debutalbum, som blir sluppet høsten 2018.


CC: 100,-
Forhåndsalg: https://www.ticketmaster.no/event/562021
ID: 20-år