Elisabeth Ellingsen ønsker velkommen til releasekonsert på Uhørt. 

«A Singer’s Guide of Love and Murder» er Ellingsens debutalbum. Her får man høre en god blanding av moderne musikaler, men også noen klassikere. Noen av låtene som er med på albumet er: «Maybe This time» fra Cabaret , "I Don't Know How to Love Him" fra Jesus Christ Superstar, "One White Dress" fra A Catered Affair og «Shadows» fra She for å nevne noen.

Det vil bli mulig å kjøpe albumet på konserten.

Elisabeth Ellingsen er en musikalartist fra Sætre i Hurum. Hun har alltid hatt en stor interesse for sang, dans og teater. I 2015 gikk hun ut av Musikkteaterhøyskolen i Oslo med en bachelorgrad i musikkteater. Nå jobber hun som frilans musikalartist og gjør oppdrag både nasjonalt og internasjonalt.
Hun har vært med i en rekke produksjoner: Alchemy (Amelia Darvas - Mysen/Sætre/Cheltenham), Putti Plutti Pott (Understudy Nissemor – Landsturné), Bytting (Den ukjente – Oslo), Sweet Charity (Nicki – Oslo) med mer.

Med seg på scenen har hun: 
Sverre Tollefsen Laupstad (piano)
Markus Agøy Sand (bass)
Marius Olsson (trommer)

Dørene åpner klokken 20:00 og konsertstart er klokken 21:00. 
Billetter kjøpes i døren eller på ticketmaster: https://www.ticketmaster.no/event/563193
Cc: 150kr

www.elisabethellingsen.com