Kristine Kilvik har kommet ut med to selvproduserte EP´er og i august hadde hun releasekonsert for en fullsatt John Dee. 
Denne tirsdagen på Uhørt tar hun med bandet sitt, noen nye og gamle låter og spiller for oss. Dette blir stemning!

Spotify: goo.gl/8EQuaR

Ellen Miles debutalbum "beloved intruder" ble gitt ut på eget selskap til strålende kritikker. Siden har hun reist landet rundt og berørt det norske folk med sin vakre stemme, sine sterke tekster og sin fantastiske formidlingsevne. 26 januar slapp hun singelen "Soldier Baby".

Spotify: goo.gl/6VJ788

CC: 100,-
Forhåndsalg: https://www.ticketmaster.no/event/563127
ID: 20-år


Mer Info om artistene: 

Kristine Kilvik er en av dem som oppdaget sitt musikalske talent og sin lidenskap for musikk i tidlig alder, og som har fortsatt å jobbe musikalsk nærmest uavbrutt siden. Hun er kjent for sin positive og smittende utstråling fra scenen, sin unike og kraftfulle stemme og sine fengende og sterke låter.Da hun i 2015 ga ut sitt første album ble det topplassering på iTunes Norge, og konserter i dette vidstrakte land, fra Kirkenes i nord, til Total Slottsfjell Tønsberg i sør. 

Hun er opprinnelig fra Tønsberg og bosatt i Oslo, og har de siste årene opparbeidet seg mye kompetanse og erfaring som både låtskriver, musiker, produsent og liveartist. Hennes postitive og trygge utstråling fra scenen har skaffet henne både mange tilhørere, og mange lovord fra bl.a. presse; «ektefølt» «livlig» «solid» og «forbilledlig» er ord som har blitt brukt for å beskrive Kristines musikk. Hun spiller både piano og gitar, og komponerer låter innenfor et variert popsegment med innslag av både soul og jazz. Hennes faste band består av Andreas Dihle på gitar, Simen Malnes på trommer, Mirjam Barlaup på koring og Benjamin Stjernstedt på bass.

I 2017 ga hun ut sitt andre selvproduserte album, «Paper Planes». Bergensmagasinet ga den terningkast fire og skrev at hun er: 
«Et talent å ha ørene åpne for» -Magne Fonn Hafskor

«Dette er muligens første, men langt fra siste gang du hører om Kristine.» Musikkdistributøren IndiGoBoom på sin hjemmeside. 

«Dette er en artist med gode tekster og sterk stemme» 
-Elisabeth Victoria Mariboe, Musikknyheter.no 2017

--------------------------------------------------------------------------
Ellen Miles debutalbum "beloved intruder" ble gitt ut på eget selskap til strålende kritikker. Siden har hun reist landet rundt og berørt det norske folk med sin vakre stemme, sine sterke tekster og sin fantastiske formidlingsevne.

Endelig er hun i gang med album nummer to, denne gangen med plateselskapet Grammofon i ryggen. Fredag 26.januar slapp hun den ferske singelen "soldier baby", en låt som ikke overraskende er mer enn bare fengende popmusikk."

Tidligere konsertanmeldelser:

”En moden, varm og sikker låtskriver og artist med en signatur både i ord og toner. Vi trenger sånne som Ellen Miles i livene våre.” Guren Hagen, nestor innen norsk visesang.

”En eminent artist ... med klokkeren karakterstemme senket Ellen Miles skuldrene hos de fremmøtte” - Per Gilding, Tønsbergs Blad