Ghost Town AS fra Evje har gleden av å invitere deg til fire konserter på Uhørt 1.mars under by:larm. Vi gleder oss til å vise frem helt nye artister fra Sørlandet og Bergen i denne Torsdagen!

Inngang: Gratis
Klokka - 16.00-20.00
Rekkefølge kommer

NINV
Bak artistnavnet NINV finner vi låtskriver og historieforteller, Nina Ugland på 20 år. Hun fremstår allerede som en ferdig modnet artist, og har en dyp fløyelsrøst som blir akkompagnert av elektronisk pop-rock. Stemmen er noe helt for seg selv, med sterk utstråling og fremførelse bergtar hun publikum.

Majorleap
Majorleap har i 2017 delt scene med band som TNT, Nico & Vinz, Postgirobygget, Erik & Kriss, Blest, Julie Bergan og Unge Ferrari. 2017 var et bra år for bandet. Forrige album,” TheIdealist”, høstet gode anmeldelser og tilbakemeldinger fra blant annet Gaffa, Bergensmagasinet og Hamar Arbeiderblad. 

Clix
CLIX er en Norsk produsert duo innen det elektroniske elementet, som består av Johan Nordstrand og Kim Henrik Indrevær. Deres første to utgivelser har "Need You" og "Chills" har nylig bikket 300.000 treff. Musikken omtales som chillstep blanda med mye rytmer. 

Arthur Stulien
Arthur Stulien fra Byremo har de siste årene jobbet med å spille konserter på Sørlandet. Bak seg så har de spilt på festivaler på Eikerappen Roots Festival, Vanse og diverse countryfestivaler. Musikken er inspirert av artister om Blake Sheldon, Zac Brown og større artister i det amerikanske markedet.