Martin Fjalsett skulle ønske han skrev like gode sanger som Fionn Regan, Nick Drake eller Mark Kozelek. Han er derimot takknemlig inspirert og influert av den låtskrivetradisjonen disse representerer og sangene han skriver blir ganske så fine. Basert rundt en kassegitar har som oftest låtene en sjangertro melankolsk forankring, men innimellom tristessene dukker det også opp mer lystige og oppløftende innslag. Vi kan love at du ikke vil føle deg nedtrykt etter en konsert med Martin Fjalsett, selv om dette høyst sannsynlig ikke er sanger du ville plassert i festspillelisten din.

Birgitta Stone

Skjelvende og fjellstøtt, anspent og avslappet, skyhøyt og jordnært. Med en hint av blues og Americana forsøker Birgitta Stone å forstå seg selv og verden på en sart og temperamentsfull måte på samme tid. Stone leverer en autentisk og varm konsertopplevelse som vil være vanskelig å glemme. Låtene hennes har en fin melankolsk smak av Melissa Horn sammen med råheten til Johnny Cash.

Sjekk ut musikken hennes her: 

https://www.facebook.com/birgittastoneartist/?fref=ts

https://soundcloud.com/birgittastone

https://open.spotify.com/track/6I0Iz0X8VtEDsPZSqO8R2O?fo=1&utm_medium=share&utm_source=desktop&error_code=4201&error_message=User+canceled+the+Dialog+flow#_=_

CC: 50 kr
ID: 20-år