Lørdag 3. mars inviterer Apollon Records til showcase på UHØRT i Strøget. Et av Bergens ferskeste plateselskap tar turen over fjellet med fete artister og band og vi lover et stilig show levert av megaflinke folk! 

Mellom 16.00-20.00 opptrer 6 artister på UHØRT sin fine scene!

16.00 - Simen Lyngroth
16.40 - I am K
17:20 - Major Parkinson (special guests)
18.10 - UNGDOMSKULEN
18.50 - Borgar Storebråten
19.30 - Slomosa

CC: Gratis
Tid: lør 03.mars, 16.00-20.00

Simen Lyngroth pakker sin myke stemme inn i et røffere, og mer kantete lydbilde. Det britiske musikkmagasinet Clash Magazine beskriver musikken som «impressively polished yacht-rock». Etter opptredener på festivaler som SØRVEIV og SPOT (Danmarks svar på by:Larm) har han signert platekontrakt med det velrenommerte Bergen-selskapet Apollon Records. Med flere turnéer bak seg er han nå klar for å slippe sitt debutalbum fri! Albumet er produsert av Christer-André Cederberg (Honningbarna, Maria Mena)
-------------------------------------
I am K leverer en symbiose av pop, rock og elektronica i uten sidestykke! De leverer subtile melodiske bevegelser som slår rot i hjertet akkompagnert av et steinsolid og kompromissløs musikalsk fundament. Alt godt balansert mellom de varme og organiske trommene og gitarer, og det kule og moderne elektroniske landskapet.
-------------------------------------
Major Parkinson er blitt et kult-prog-fenomen. Bandet, som har blitt omtalt som Norges mest kjente ukjente band, gir deg kompromissløse musikalske verk, et sted i krysningspunktet mellom progrock og filmatisk, alternativ pop, holdt på plass med en rød tråd av mørk poesi.
-------------------------------------
Den progga power-trioen Ungdomskulen er tilbake med sitt fjerde album. Bergensgutta har levert kritikerrost og innovativ rock siden debuten "Cry Baby" i 2007, men det er nå gått seks år siden forrige plate, den flotte "Secrecy".
-------------------------------------
Borgar Storebråten skriver fengende Americana låter med både brodd og sjel. Tekstuniverset setter fokus på de mellommenneskelige relasjonene som svirrer rundt oss hver dag. Alt fra ungdommelig pågangsmot til det sviende nederlaget blir åpenhjertet formidlet gjennom musikk som går fra det lavmælte, til det bombastiske. Alt dette med beina godt plantet i den amerikanske roots musikken.
-------------------------------------
Slomosa spiller rock slik den ble spilt i ørkenen på USAs vestkyst – mens seige riff over maniske trommerytmer syder gjennom de suggererende arrangementene, er låtene først og fremst låter, ikke endeløse og retningsløse jammer.