5. mars feirer vi slippet av Martine Johansens andre roman, "Lykkelige mennesker har ikke bikkje" (Vigmostad & Bjørke). 

Det blir salg og signering av bøker. Murmur m. Sunniva Mellbye skal spille og fremstille vakre visuals over hodene våre. Forfatteren blir bokbadet av den fantastiske Vilde Alette Monrad-Krohn. 

I tillegg blir det, i kjent "SLAM! på Uhørt"-stil, en time med åpen scene der de som vil kan lese/fremføre/slamme. 
Sofia Knudsen Estifanos, som slammet på slippfest for "Hvite jenter kan ikke synge blues", gjentar suksessen fra forrige gang.

OM BOKA
Dagen Johanne fyller tretti gjør samboeren Thomas det slutt, kort tid etter at hun kom i skade for å kysse en annen kvinne. Sjalusien hans er som en oljelekkasje, og Johanne vader i kystfarvannet med en brennende fyrstikk mellom fingrene, men slipper ikke taket. Hva skal man gjøre når den ene vil ut av forholdet, og den andre heller slår opp telt i stua? 

Lykkelige mennesker har ikke bikkje er en roman om samlivsbrudd og kvartlivskrise, satt til Sagene i Oslo, og er fullstendig allergivennlig.

OM MARTINE
Martine Johansen (f. 1990) er fra Oslo. Hun er medredaktør for det skeive kulturtidsskriftet MELK, en aktiv slampoet og sitter i styret til SLAM!kollektivet. Johansen brakdebuterte med Hvite jenter kan ikke synge blues i 2015. Lykkelige mennesker har ikke bikkje er hennes andre roman. 

Hjemmeside: www.martinejohansen.com 
Instagram: hvitejenterkanikke

Vi ønsker alle velkommen! 

PS: Hvis du vil ha med deg bikkja di er det varmelamper og et flust av sitteplasser ved uteserveringen. Vi bare nevner det ♥