Velkommen til lansering av Viva la Vulva! 

I selfiebua Viva la Vulva kan du anonymt ta bilde av din vulva, og dermed bidra til en fargerik samling bilder som viser hvor forskjellige vulvaer er. Vi vil rett og slett vise mangfoldet der ute! 

Vulva er de ytre kjønnsorganene, og alles vulva er ulike, slik som vi alle er ulike i ansiktet. Viva la Vulva skal både opplyse og styrke kjennskap til kroppen, og arrangørene Skeiv Verden og Sex og samfunn ønsker å skape debatt og oppmerksomhet rundt seksuell helse. 

Camara Joof Lundestad er kveldens konferansier og vil ha Vulvapreik med blant annet Tuva Fellmann fra P3. Vi vil også få burleskshow med kroppspositivist Carina Elisabeth Carlsen og kvelden avsluttes med DJ.

En ekstra takk til vinnerne av vår navnekonkurranse: Anita Christensen og Ida Uldal!

Arrangementet er gratis og åpent for alle.