Ola Tennes er en Oslo-basert visesanger. Han har skrevet sanger og sunget en grei stund nå i ulike konstellasjoner, men gir først nå ut musikk under eget navn. Ola synger sanger om øyeblikk - eller om lengre drag. I spennet mellom sing-along og traurig. Ofte er det tekster som får melodier mer enn omvendt. Tekster man kan finne seg selv i, eller en annen, eller ingenting. 

I mars slapp han sin debut-single, En av dem, og nå kommer oppfølgeren – Tonsenhagen torg. Dette er jovial heimstaddiktning, hvor heim er midt på treet – og godt nok. Ansvarsgruppa gir drahjelp, og Ørnulv Snortheim har produsert i Dakkota studio.

Vi legger opp til trivsel på Uhørt denne lørdagen, og med en inneklemt mandag i vente er det ikke annet å gjøre enn å sprette ingefærølen og dele den med en venn. 

Ansvarsgruppa består av Espen Carlsen, Knut Eyvind Hofseth og Ingrid Wergeland Hansen.

Musikk: https://open.spotify.com/artist/77Cs0euqMMjFHtWLEGzBdp

CC: Gratis
ID: 20-år
Velkommen.