Låtene hennes blir til som nynning, og tekstene er små brev til mennesker hun kjenner eller har kjent. Pauline Östgård er en historieforteller og skal snart gi ut sitt første verk - låta Dur. Debutsingelen kommer 11. mai, og det hele skal feires på Uhørt! 

Underfundige tekster, følsomme melodier og en gjennomgående melankolsk tematikk gjør at Paulines mor har gitt henne tilnavnet melankoliens dronning. Musikken hennes bunner i visepopen der det norske språket har en selvskreven plass. Hun presenterer personlige historier som er relaterbare for både unge og gamle.

Pauline er bare tjueen år gammel, men følte kallet for å bli låtskriver og artist som tiåring da hun skrev og produserte sin første låt i kjellerstudioet til pappa. Hun henter inspirasjon fra Odd Nordstoga, Siri Nilsen, Moddi, Melissa Horn og Ellen Sofie Hovland og leverer visepop med tekster som treffer lytteren midt i hjertet, hodet og sjela.

Facebook: https://www.facebook.com/paulineostgardmusikk/

CC: 100,-
ID: 20-år
Velkommen.