Von Werden Sessions Presenterer:

Vi gleder og helt sykt til å få inn Von Werden Sessions første trippelkonsert, med denne herlige buketten! 

Hege Øversveen

Er nå ute med sitt andre album ”goodbye yellow roses”.
Americana-musikken ligger i et melodiøst grenseland mellom rock,country og pop. Hvor formidlingsevne, store refrenger og fengende låter virkelig treffer publikum. Hege omtaler scenen som sitt ”happy place” og trives like godt i små intimsettinger som på større festivalscener. Sterke, frie og pompøse tekster, ispedd vakre melodier drar deg inn i hennes univers. Noe som også har blitt varemerket hennes.

Våren 2012 markerte hun seg som finalist i The Voice på TV2. 
Så kom debutalbumet. "You Don't Know Me". Dette lå 7 uker på VG-lista og ble i avisa Klassekampen omtalt som ”et av de åtte beste norske albumene i 2013.”
Hun vokste opp med å dilte etter sin turnerende far, og hun har alltid hatt et naturlig drag mot scenen. 
Etter at hun i 2010 ble kjent med flere musikere fra Nashville, var det ikke lenge til hun befant seg i et studio på den legendariske Music Row for å spille inn sin første ep med fire låter.
Nå reiser hun stadig tilbake dit for å finne inspirasjon, skrive låter og jobbe i studio.


Rossman

Har bemerket seg som noe litt annerledes i det vide landskapet blant norske artister og låtskrivere. Med teft for rim og rytme tar han for seg de dagligdagse følelsene og normene i det moderne samfunn, samt de store spørsmålene som den unngåelige kjærligheten, alt observert litt fra siden med skråblikk, sjarm og humor i alvoret. Her er det stemningsgaranti! 

Med singler som FRIARBREV og LYKKELIG som har blitt spilt på P1, P3 mm. kommer Rossman nå sammen med gitarist Edvard Sundquist og serverer en deilig, nedstrippet konsert proppfull av sjarm og stemning. Vel møtt. 

Det har summet lenge om Borgar Storebråten og hans musikk. 
«Mitt Liv som Erik» har allerede kastet terningen på debutsingelen - og den endte på terningkast 6 og han sier blant annet: «Debutant med kraft. Dusty Roads er lett å forholde seg til, med treffsikker melodiføring og et innbydende arrangement». 

Borgar skriver fengende Americana låter med både brodd og sjel. Tekstuniverset setter fokus på de mellommenneskelige relasjonene som svirrer rundt oss hver dag. Alt fra ungdommelig pågangsmot til det sviende nederlaget blir åpenhjertet formidlet gjennom musikk som går fra det lavmælte, til det bombastiske. Alt dette med beina godt plantet i den amerikanske roots musikken.

ID 20 år

Cc 50,-