Før vi tar sommerferie får vi besøk av to eksepsjonelt gode kvinnelige vokalister. 

Pernille Øiestad

En singer-songwriter som skaper musikk i grenselandet mellom jazz og pop. 25-åringen fra Nøtterøy ble for alvor kjent for resten av landet i 2009 da hun var en av finalistene i TV2s “X Factor”. Bare 17 år gammel imponerte hun tv-seerne og havnet til slutt på en 6. plass. Der fikk hun flotte skussmål for sine vokalprestasjoner og det ble sagt at hun hadde en imponerende ro og et engasjerende nærvær på scenen. I årene som fulgte har Pernille jobbet som utøvende musiker og ga i september 2017 ut sitt debutalbum “Helt på ekte”.

Kristine Humerfelt

En ung, fersk låtskriver innenfor R&B-sjangeren med røtter i både Bergen og Oslo. Med utdanning fra Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA, kjent som “Paul McCartney-skolen”), flere års erfaring som showband-vokalist på cruiseskip for Carnival Cruise Lines og som korist både i studio, på konsert og på TV, har Kristine vist at hun er en erfaren og dyktig musiker. Det er særlig amerikansk, urban R&B som er inspirasjonen til Kristines særegne stil. Låtene befinner seg gjerne i det silkemyke nabolaget til moderne neo soul, men da med en singer/songwriter-tilnærming. Dette er første gang supervokalisten Kristine fremfører sine egne låter her i Norge, så dette er det verdt å få med seg!

Vi gleder oss utrolig mye! 

Cc 50 ,- 

ID 20 år