Ella meets Django
Konseptet "Ella meets Django" ble til i kjølvannet av at stringswingmusikerne Gildas Le Pape (g), Magne Føreland (g) og Svein Aarbostad (b) spilte en konsert sammen med vokalist og Ella Fitzgerald entusiast Majken Christiansen. Django Reinhardt og Ella Fitzgerald møttes aldri fordi de bodde i ulike deler av verden. De leverte imidlertid begge fantastisk jazzmusikk som har gått inn i musikkhistorien på hvert sitt særegne vis. De tolket også mange av de samme standardlåtene. "Ella meets Django" gir oss svaret på hvordan et møte mellom disse to mestrene kunne ha utartet seg kunstnerisk og musikalsk.

Majken Christiansen: vokal
Gildas Le Pape: gitar
Magne Føreland: gitar
Svein Aarbostad: kontrabass


Gadjokumpania

Gadjokumpania er en gjeng med forkjærlighet for jazz og da spesielt av typen fra paris og da SPESSIELT fra 40 tallet. De sogner alle fra bardjango på grunerløkka og spiller alle i egne band men dette er deres felles nisje. Lettbeint strengeleik og dansbare rytmer swing er det som lettest kan beskrive gruppen.

CC: 80 kr
ID: 20-år
Velkommen.