Thale Log Skage (22) slipper endelig musikk og vil feire det med dere! 

Hennes helt nye EP "Intro" er en introduksjon til hva man kan forvente i fremover hos Thale, starten på et nytt kapittel! EP-debuten består av egenskrevne låter på norsk som hun karakteriserer som pop med ett organisk og levende lydbilde.

Musikerne på Epen er kompet til dyktige musikere fra UIA supplert med veteranene Doug Belote og John Dymond som jobber med Bruce Cockburn, KD Lang, Rickie Lee Jones, Dr John, Jerry Douglas mfl . Epen er produsert av Thales far Arne Skage (Reidar Larsen , Eriksen, Thomas Dybdahl, Myrull, Joe Rusi mfl)

Thale har gjestet på scenen med artister som Lido og Oslo Ess. Hun har hatt oppvarmingsjobber for Oslo Ess, Casa Murilo og Comet Kid. Thale Log Skage debuterte uoffisielt som 18 åring med låten Tired Heart som i øyeblikket har 11.5 tusen avspillinger på hennes soundcloud-profil, en låt som ble karakterisert som “En nydelig låt som minner om Ed Sheeran og Lucy Rose, og som gir fine forventninger til hva vi kan vente i fremover i form av små sangperler fra Thale” .

SPOTIFY: https://goo.gl/16HsNV
FACEBOOK: https://www.facebook.com/thalelogskage/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/thaleskage/
HJEMMESIDE: http://thale.skage.com/
 

Support:
Jenny Zett er en Oslo-basert låtskriver, med låter om de følelsene vi kanskje ikke prater så mye om. Musikken ligger i området mellom alternativ rock og singer/songwriter, og kan for eksempel minne om tidlig Coldplay. Med seg har hun sitt faste band, som lover interessante arrangementer og deilige akkorder. 


CC: 70 kr for student (ta med studentbevis)
100 kr ordinær billett

ID: 20-år
Velkommen.