Main:

DJ Kinder (Thomas De Kinder) kom inn som et friskt pust i Oslo's utelivsbransje allerede som 20-åring med sine faste konsepter rettet mot ekstremsport-miljøet. 

Kinder har delt decks med artister innenfor de fleste sjangre (alt fra Massive Attack til Dimitri Vangelis & Wyman) og hatt gigs på kjente norske scener som Rockefeller og Vulkan Arena. Hans energiske spillestil og allsidige musikkprofil har skaffet han spillejobber på alt fra store festivaler i Danmark og nattklubber i Afrika, til kommersielle events som X Games og Hed Kandi, samt en rekke lukkede arrangement for celebre gjester. 

Han har vært fast inventar som resident DJ på steder som Chateau Neuf, Sirkus, Ish og Uhørt grunnet til sitt store spenn i musikkprofil og evne til å lese publikum fra forskjellige kulturer, aldre og sosiale lag. De siste 10 årene har han gjennomført over 500 events som DJ og promotør. 

Til daglig representerer han 50% av duoen Kinder & Solberg, som allerede etter sin første låt «Money», fikk spilletid på både nasjonale og internasjonale radiostasjoner, og support fra flere kjente artister i house-miljøet. 

Web: www.djkinder.no 
Instagram: https://www.instagram.com/thomasdekinder/ 
Facebook: https://www.facebook.com/DJKINDERENTERTAINMENT/?fref=ts
Youtube: https://www.youtube.com/kindersolberg 
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/thomas-de-kinder/ 
Soundcloud: https://soundcloud.com/thomas-de-kinder 


Warm up:

TBA