fra Sydney, Australia har Northlane banet seg vei gjennom verden på utallige turnèer siden 2009 og toppet billboards i både hjemlandet og USA. Gjennombruddet dems kom i 2013 fra albumet "Singularity" der singelen "Quantum Flux" spredde seg som ild i tørt gress og skøyt dem til nye høyder via turnèer med band som Parkway Drive, Architects og Bring Me The Horizon. 24. mars 2017 slapp de sitt 4. studio-album "Mesmer" som toppet seg til nr 3 på ARIA charts.

Halcyon Days har siden 2012 sluppet albumet «ELEVATE» og to EP-er. Elevate ble spilt gjevnlig og anbefalt kjært på NRK P3. To år etter deres debutskive, i 2016, slapp de en selvtitulert EP som scoret de mer enn 250k strømminger på digitale plattformer. EP-en ble møtt med en fantastisk respons fra deres fans over hele verden. De er nå klare med sin andre full-lengder, med tittelen «Rain Soaked Pavements & Fresh Cut Grass». ute 15.Juni.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3qyg72RGnGdF521zMU02u9?si=3IfRnBZSS-O0fMEETel1vA

Support: Halcyon Days

CC: 275 + avg // 20+