Fierce Justice er et hard rock/metal band bestående av fire medlemmer basert i Oslo/Akershus. 

Fierce Justice viderefører den tunge bluesen til Black Sabbath, Led Zeppelin og AC/DC, de raske og aggressive riffene til Metallica og Pantera, og ikke aller minst de episke og melodiøse passasjene til Dio, Uriah Heep og Deep Purple. Fierce Justice har forent slike musikalske høydepunkter i sine sanger og samtidig latt tekstene i låtene gi gjenlyd av vår tids moderne og aktuelle temaer. 

Bandet ble meget godt mottatt av både arrangør og publikum på den verdensomfattende Emergenza Festival-konkurransen der de kjempet seg videre til den norske finalen på Rockefeller i Oslo to år på rad 2013-14. På hjemmesiden til Emergenza Festivalen 2014 sto følgende skrevet etter Fierce Justice’s live-opptreden i selve finalen:

”Her var det trøkk fra ende til annen. De har gjort det gjennom hele konkurransen. Disse metal-gutta kan sine instrumenter, og selv om vokalisten var den minste på scenen, så hadde han den største stemmen. De er scenevante og utadvendte, og det viser seg godt. De leverer godt på en større arena, og selv om de også spiller hardt, så var det med et litt annet innhold. Et bra levert show av Fierce Justice. Det er nok ikke siste gangen vi hører fra disse.”

CC: 100,-
Forhåndsalg; https://www.ticketmaster.no/event/584239
ID: 20-år
Velkommen ♥