Main:

Catherine Michelet
DJer jevnlig på mange av Oslos mest profilerte klubber, utesteder og eventer. Hun er ellers profesjonell danser utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo, og jobber innen feltet jazzdans, streetdance og samtidsdans. Dette gir henne et særegent preg som DJ, og hun leverer en groovy, dansbar og sjangerblandet mix av låter. Fokuset ligger på feelgood-toner fra blant annet elektronisk disco, funk og indie, nu-disco, french house, soul og hip hop, mixet sammen med et teknisk høyt nivå. Hun har blant annet spilt på steder som Justisen, Angst Bar, Skaugum, Stratos, Christiania, Taket - Steen&Strøm, BAR Vulkan, Tjuvholmen og Bygdøy Allé, Uhørt, Noodie Sky, Bølgen og Moi og Onda – samt eventer for Spalt PR, This is PR, Mildhpress, Coca Cola, Holzweiler og Mardou&Dean – for å nevne noen. 

Warm up:

KELL