New music alert! I et helt år har JÆGER vært under radaren. Nå kommer endelig Summer Lover - en sommerlåt som garantert får deg til å danse. Låten er produsert av JOWST og er en perfekt blanding av EDM, sommer og pop. 
Sjekk henne ut:
https://soundcloud.com/user-66772382

YouTube:
https://m.youtube.com/channel/UCfr28ow7j45VIvy4o4e3KyQ

JÆGER, alias Anna Jæger, er en elektronisk-pop-rock sanger og låtskriver. Hun var med på The Voice 2017 og hadde Morten Harket som mentor. Hun var også med på The Stream i 2016 med låten Can´t Help it. 
Som artist beskrives JÆGER ofte som ”en liten jente med en stor stemme”. Hun har holdt på med musikk siden hun var 11. På scenen er hun uredd og byr på seg selv. Anna har vokst opp i Canada og USA og henter mange inspirasjoner derfra. Noen av artistene som inspirerer henne mest er Robyn, Halsey, Lily Allen, Tove Lo og Elle King. 

I Norge har hun hatt live konserter på mange ulike scener, bl.a. Uhørt, Pauls Boutique, Cafe Sør og Skippergata 22.

ID 20 CC: GRATIS