1054 Entertainment presenterer klubb konseptet #UhørtRytme i samarbeid med OUTDROP CLOTHING. 1054 Entertainment er et selvstendig plateselskap basert i Oslo, og er drevet av unge. Artistene vi jobber med er foreløpig LeJamzIsland Bwoii og Nani.

Klesmerket «OUTDROP CLOTHING» er bygd opp som en plattform for å uttrykke seg. Klesmerket er både et «symbol and statement» av sinnstilstanden til en gruppe av kreative skapere. Fokuset er på ungdommen siden de er mest påvirkelig. OUTDROP CLOTHING har som et mål å inspirere og informere om essensielle verdensproblemer med klesmerket sitt. Budskapet til OUTDROP CLOTHING er noe vi føler representerer målet vårt med #UhørtRytme.

UhørtRytme er et konsept bygd på å fremme unge talenter som driver med musikk. Det er veldig vanskelige å få med seg nye unike artister, og vi har skapt en arena som vil tilby på sultene artister som får en mulighet til å vise seg frem. Etter opptreden tar DJ Swaa over scenen, og han kommer til å spinne de heteste låtene innenfor Hip hop, Rnb og Afrobeats.

Det blir en Pop-Up Shop i regi av OUTDROP CLOTHING, så alle gjestene får muligheten til å kjøpe noe fra kolleksjonen.

Artistene blir annonsert snart!

ID:20
GRATIS INNGANG