Tirsdag 7.August braker det løs i Oslo med masse fine konserter. Dette er vorspiel til selveste Øyafestivalen 2018, som er ett av årets store høydepunkter i byen vår.
Uhørt er kjempeglade for å være med i år også. Derfor har vi satt sammen et knippe flotte artister, som du kan oppdage og oppleve!

Kl 20:00 - 20:40 Shan
Kl 21:00 - 21:40 NINV
Kl 22:00 - 22:40 Borgar Storebråten
Kl 23:00 – 23:40 Ane Bjerkan

CC: gratis
Id: 20-år

Ane Bjerkan
Etablerte seg i 2017 som en artist som skiller seg ut fra det meste i den norske artistfloraen med sin eksprimenterende pop, som henter inspirasjon både fra pop, folk, jazz og klassisk musikk. Tekstene har et drag poesi over seg og er inspirerte fra blant annet Haiku. Debutalbumet Nothing But Cherry Blossoms from now on (oktober 2017) høstet lovord fra meida både i Norge og utenfor landegrensene for sine stemningsfulle lydlandskaper, blant annet havnet musikken på diverse Spotifylister, ble spilt på P3 og singelen Cherry Blossoms ble kåret til årets låt av spanske Indiestar Musicmagazine. I februar 2018 kom EP-en Winter Grit med rikt pianospill, analoge synther, cello og munnspill. Nå jobber bandet med ny musikk og vil gi en forsmak på dette under Klubbdagen på Uhørt.
«Avslutningslåta Wheel of Fortune så nydelig at det nesten er litt vondt, med høy frysningsfaktor» Musikkbloggen Disharmoni
"Melodiene er gode, men den virkelige bragden på albumet ligger i arrangementene, som er blant de mer intelligente og elegante jeg har hørt på lenge. Bjerkan kommer med en grunnleggende eksperimentlyst og motvilje mot klisjeer som er særdeles forfriskende. Hun tar i bruk tradisjonelle organiske bestanddeler som cello og piano, men også med «fremmedelementer» i form av snåle synther og Bjerkans hemmelige våpen; indisk harmonium" 
Vegard Enlid, Adresseavisen


Musikk: spotify:artist:21XaxLT97SBOMmjsvgwt7V
Facebook: https://www.facebook.com/anebjerkan/

Borgar Storebråten
var et ukjent navn for de fleste, frem til han fikk vise seg frem på Musikkfest 2017. Men da begynte snakkisen om det kommende stjerneskuddet Borgar Storebråten
Etter hver konsert han gjorde ble han booket inn til to nye, og gjorde supportjobber for blant annet Darling West og Laura Gibson.
Borgar slapp sitt debutalbum ”Road To Revelation” i februar 2018 og kritikerne var over seg av begeistring. Dagbladet mente at dette er ”countrydalens nye sønn” og musikknyheter mente at denne platen bør være en kandidat til neste års Spellemannpris, Aftenposten syntes Borgar var en fin tilvekst til norsk country, og ja, slik fortsatte det.
Etter alle disse lovordene stakk Borgar ut på en omfattende vårturnè og har akkurat gjort unna 25 spillejobber før han nå gleder seg til å få spille på selveste Klubbdagen på Uhørt.
Borgar Storebråten vokste opp på Gol i Hallingdal, men reiste til Ål for å lære seg å spille gitar hos sønnen til Arne Moslåtten. Man skulle kanskje tro at musikerdrømmen ble født da, men Borgar valgte ikke musikklinjen på videregående. Det var det å skrive tekster som trigget Borgar, så han studerte engelsk litteratur. Edgar Allan Poe ble en av hans store inspirasjonskilder på tekst, der tematikken ofte er død og fordervelse. Borgar ble fanget av tekstuniverset, det å bytte ut et enkelt ord kan forandre diktet til noe helt annet. Kraften i hvert enkelt ord som ligger i diktverdenen. Skrive var, og er, noe han måtte gjøre uten at det skulle bli gitt ut, som en terapi for han selv. Men så møtte han Øyvind Ekse, som produserte den første EPn til Daniel Kvammen, og da fant Borgar ut av det å skrive musikk til diktene sine. 
Borgar skriver fengende Americana låter med både brodd og sjel. Tekstuniverset setter fokus på de mellommenneskelige relasjonene som svirrer rundt oss hver dag. Alt fra ungdommelig pågangsmot til det sviende nederlaget blir åpenhjertet formidlet gjennom musikk som går fra det lavmælte, til det bombastiske. Alt dette med beina godt plantet i den amerikanske roots musikken.

Musikk: spotify:artist:5EIuoqMcf10dYajNPXMhE1
Facebook: https://www.facebook.com/bstorebraten/

NINV
Bak artistnavnet NINV finner vi Nina Ugland, låtskriver og historieforteller, med en dyp røst som blir akkompagnert av elektronisk rock.
Musikken er inspirert av nordisk natur og mennesket blir herset med av tid, rom, og eget sinn. Uttrykkene forteller om en lengsel etter å være mer enn hva vi er og etter å være en del av naturen som vi har lagt under oss i vårt menneskeskapte hierarki. Gjennom musikken og historiene drar hun lytterne inn i et nytt univers; inspirert av nordisk natur og det absurde mennesket, ofte pakket inn i en fantasy- verden.
I krysningen av pop, elektronika og rock har hun et bredt register og et særpreg som skiller henne ut i denne sjangerbølgen av norske artister. Hun minner om en krysning av She Keeps Bees og Dark Dark Dark, og kan tematisk plasseres i samme rom som Susanne Sundfør sitt siste album Music for People in Trouble.
NINV har delt scene med både Gabrielle, Ary og Unge Ferrari, og har varmet opp for Sondre Lerche, Jonas Alaska, Ine Hoem og Marte Eberson (Highasakite) 

Facebook: https://www.facebook.com/ninvmusic/
Instagram: https://www.instagram.com/ninvmusic/

Shan
Har spilt sammen siden 2014 og består av medlemmene Emilie Bjørnstad (vokal), Johan Jenssen Bakken (tangenter), Marius Trøan Hansen (trommer), Øyvind Hovde (gitar) og Ørjan Lægreid (el-bass), som på dette tidspunktet studerte sammen i Kristiansand. 
Shan har fra starten av basert seg på kollektiv utarbeiding av låter, i både komponering og arrangement, noe som høres i måten utøverne tar plass i lydbildet på. Musikken bærer sterke preg av alles individuelle og personlige referanser, og produktet klinger igjen i lytteren som en helt unik musikalsk opplevelse.
Debutalbumet «Confession» kom ut i Februar 2017, etter singlene «Stay» og «Don’t Wait (For Me)». Plata er en reise i unge sinns funderinger over både kjente og så langt fremmede erfaringer, og musikken gjenspeiler en nysgjerrighet som strekker seg både bakover og fremover i tid. 

Confessions ble spilt inn i Kongshavn Studio, sammen med produsent
Bjørn Ole Rasch, og med tekniker Roald Råsberg bak spakene, både under innspillingsprosess og mastring. Plata er mikset av produsent Christer André Cederberg,

Musikk: spotify:album:1tnVk7dEE3Id4OYx5yTNrP
Facebook: https://www.facebook.com/shanofficialcom/