PLATEAKTUELLE Marthe Halvorsen er et relativt nytt navn på den norske musikkscenen, men har allerede rukket å motta varme anmeldelser internasjonalt, og blitt plukket opp og spillelistet av flere ulike radiokanaler og musikkplattformer. Uten noe «hype» eller storslått promoaparat rundt seg, har Marthe Halvorsen sakte men sikkert sjarmert lyttere og konsertgjengere i inn og utland, med et stadig voksende publikum. 
Fra drømmende Folk Pop til Nordnorsk visesang, beveger musikken hennes seg på tvers av ulike sjangre. Med kjærlighet for et organisk lydbilde, lager hun musikk med nerve, som framstår som en forfriskende kontrast til mye av dagens glattpolerte produksjoner. Marthe Halvorsen er for tiden basert i Montreal- Canada, og i høst er hun igjen Norgesaktuell med en plateturné i forbindelse med debutalbumet «All is in the Seed». 

Marthe Halvorsen m/ band: 
Marthe Halvorsen - Vokal & Gitar
Ove Pedersen - Guitar, bue & pedaler
Saulo Olmedo Evans - Tabla & Perkusjon

MARTHE HALVORSEN - DRØMMENDE FOLK POP FRA NORD - "ALL IS IN THE SEED"

«Everything about it is beautiful (...) Quite probably my favourite release of the year to date, Marthe Halvorsen is a really special songwriter accompanied by some special musicians, and I'm convinced everyone will love 'All Is In the Seed’. » 

- Nordic Music Review

«Halvorsen is one of the purest female singer songwriters we´ve found all year. Her voice cries out with a lonely desperation. She´s the genuine article (…)»

-Ear to the Ground Music


"Nydelig og stemningsfull musikk. Jeg falt helt for denne låta" (...)

"En veldig god ny artist som lager god og litt annereldes popmusikk"

(Totto Mjelde, Stjernepose NRK P13)

Musikk: 

https://open.spotify.com/album/6mTSHiEiUieb5map766aZ6?si=5DVoz0F4TKqkBm0nFoNPjA

https://itunes.apple.com/no/album/all-is-in-the-seed/1353033721?l=nb

Cc: 150,-
ID: 20-år