Madelen's Request er et Oslobasert folkrockband med inspirasjon fra folktradisjonene på 60-tallet. Bandet består hovedsakelig av unge jazzmusikere som nå har funnet et utløp for en indre kjærlighet for folkrock. Med flere dyktige vokalister som veksler på hvem som står fremst på scenen er det fortryllende når de slår stemmene sine sammen til vakre, tradisjonstro harmonier. Bandet er nylig plukket opp av plateselskapet Heartbeats og starter samarbeidet med slipp av singelen "While I'm Young". Madelen’s Request har vært å se på scener som Finnstadfest, Hendrix Ibsen og Caféteatret, og har markert seg som et friskt bidrag til det norske musikkmarkedet.

Bandet slipper singel 31.08. "While I'm Young" er en upbeat folkrocker, komplett med 12-strengs jangle og trestemte harmonier. Alt skal gjøres mens du fremdeles er ung, men tiden renner ubønnhørlig videre. Personlig, selvironisk og semi-satirisk er teksten en nådeløs realitetsorientering og samtidig en feiring av ungdommen. 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/0fYVIfuihDfmul9w7kwLTz?si=pmLj4DtoSBaiit0rePIl7w


Vaaje er et urban rootsmusikk band, med såre folkelige tekster i singer-songwriter-tradisjonen. Musikken og tekstene engasjerer hjertet og gir ro i sjela. Bandet ledes av Grimstadværingen Guro Vaaje, som har fått med seg et dyktig ensemble med nyutdannede musikere. Guro spiller selv gitar og synger, og har med seg Aleksander Lorentzen på tangenter og mandolin, Håkon Mellingen på trommer, Martin Ulltang på bass og Marius Klevstad på gitar. Gutta spiller ikke bare på instrumenter, men bidrar også med koring og dyktig arrangering av låtene. Takket være bandets solide musikalske grunnlag, bærer de fram lyd av høy kvalitet, som matches av Guros solide vokal.

Vaaje har tidligere gitt ut en dobbelsingel (Catch Your Eye/I Know You Better) og slipper singelen "Do You Hate Me" i 7. september.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/40hzxcf46wioMnWinFxlU5?si=A1rNXnFlTRWPzfaeNVfWyw


Ordinær: 180,-
Student: 120,-
ID: 20 år