Queendom invites you to a mini concert, presenting songs from their new album "MamaLove", launching spring 2019. The concert will be filmed for promotional use. 

Doors open: 6 pm. Concert starts: 7 pm Entrance: Free.

Just like their cultural identities, Queendom’s music exists in a space between genres and cultures. They call their music Africana - a Pan-African blend of traditional and urban musical styles from the continent, mixed with American and European impulses. The sound of Queendom is powerful, energetic and emotional.
--
Monica Ifejilika (Norge/Nigeria) og Asta Busingye Lydersen (Norge/Uganda) har de siste årene rendyrket Queendom som musikalsk prosjekt. Nå er de klare for å teste ut nye låter på Uhørt.

"MamaLove" er en voksen lytteplate med personlige og politiske tekster. Tematisk spenner den fra levd kvinneliv, til kjærlighet og politisk opprør. Musikken kaller de Africana - en miks av tradisjonelle og urbane musikalske elementer fra hele det afrikanske kontinentet, iblandet europeiske og amerikanske uttrykk. 

Vokalister/låtskrivere: 
Monica Ifejilika og Asta Busingye Lydersen
Trommer: Elisabeth Nesset
Perkusjon: Sidiki Camara
Gitar: Evind Molden Norseng / Mark Axiak
Keys: Andre Viervoll
Bass: Kristina Moen